تیتر 20- مهندس امیر طاهرزدا در اولین رویداد ملی صنعت علم که با حضور چاپخانه های حوزه صنعت دانش در سالن اجتماعات کتابخانه ملی تهران برگزار شد، گفت: با توجه به سرعت جهانی شدن. و رقابت پذیری در صنعت فولاد، افزایش بهره وری و ارتقای شاخص ها این حوزه اهمیت ویژه ای یافته است که این امر جز با اقتصاد دانش بنیان و دانش بنیان امکان پذیر نیست. وی افزود: در عین حال یکی از سیاست های کشور توسعه اقتصاد غیرنفتی است و حوزه معدن و معدن می تواند در این زمینه نقش موثری داشته باشد.سرمایه گذاری 8 میلیارد یورویی گفت: در دستور کار این شرکت قرار دارد. 18 استراتژی که 4 مورد آن مربوط به نوآوری و همکاری شرکت های دانش بنیان و موضوعاتی مانند بومی سازی، حرکت به سمت هوشمندسازی، کسب و کار دانش بنیان و توسعه زیستی است و توسعه فناوری در اولویت قرار دارد.
وی گفت: چادرملو در سال گذشته حدود 800 واحد را بومی سازی کرد که حدود 25 میلیون یورو صرفه جویی ارزی داشت و بیش از 9 میلیون یورو بیشتر از سال 1400 بود.
مهندس طاهرزدا با اشاره به ابتکار مهم این شرکت با هدف استفاده از طرح ها و ایده های نوین در صنعت فولاد اعلام کرد: با راه اندازی مرکز نوآوری چادرملو (چاد جدید) گام مهم و ارزشمندی در این راستا برداشته شد. . و هم اکنون با فراخوان 30 ایده دریافت کردیم که 11 مورد آن به عنوان پروژه بزرگ اعلام شد. بهبود فرآیند فولادسازی به منظور افزایش رقابت پذیری.
مدیرعامل شرکت چادرملو همچنین گفت: مهم ترین طرحی که این شرکت در دست تهیه دارد ترسیم نقشه راه شاخص های فعالیت فکری زنجیره فولاد است که در آن موانع این بخش مشخص شود. به منظور تعمیم فناوری نسل چهارم به منظور افزایش رقابت پذیری در جامعه بین المللی. ./روابط عمومی چادرملو